طراحی منوی بوییدنی غذا برای نابینایان!

نوعی طرح مفهومی موسوم به Odor Menu گامی مهم در جهت طراحی منوهای بوییدنی برای کمک به نابینایان در رستوران‌ها به شمار می‌آید.

ساختار منوی بوییدنی غذا برای نابینایان
ساختار منوی بوییدنی غذا برای نابینایان

این منوی غذا، دستی و به شکل دیسک است و با استفاده از فناوری موسوم به پلاستیک فعال الکتریکی که گاه پلیمر الکترواکیتو (EAP) نامیده می‌شود، طراحی خواهد شد.

مولفه بو از “تراشه‌های زیستی” بویایی ناشی می‌شود که بوی هر نوع غذا را شبیه‌سازی کرده و آن را برای کاربر با ضعف بینایی ساطع می‌کند.

به این دلیل که این مفهوم هنوز در سطح ایده است، طراحان توصیف دقیقی از چگونگی گرفتن بوهای غذا و تعبیه آن‌ها در ابزار مزبور و همچنین فشار دادن یک دکمه برای اشاعه بو ارائه نداده‌اند.

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *