Genamid 235

رزین آمیدوآمین با ویسکوزیته کم است که به عنوان عامل پخت استفاده می شود.

جزئیات

مناسب برای
حوزه کاربردی
تولید کننده
تامین کننده
ماهیت شیمیایی

آمیدوآمین

مزایا
  • پخت سریع
  • سازگاری خوب با اکثر محصولات اپوکسی
  • مناسب برای فرمولاسیون بادرصد جامد بالا و ویسکوزیته کم

داده های فنی

کمیت مقدار واحد توضیحات
خواص ظاهری
Color 5 - 8 Gardner
خواص فیزیکی
Density 0.93 g/ml
Viscosity 100 - 400 cP 25°C
خواص حرارتی
flash point >93 ºC
خواص شیمیایی
Amin number 370 - 400 mg KOH/g
AHEW 95

تماس با تامین کننده

برای تماس با تامین کنندگان این ماده و ثبت درخواست جهت دریافت قیمت، نمونه، مشاوره و یا پیش فاکتور لطفا فرم درخواست را تکمیل نمایید.

اطلاعات شخصی

اطلاعات شرکت

جزئیات درخواست

گزارش اشکال / ثبت نظر

چنانچه ایرادی در اطلاعات ثبت شده مشاهده نمودید و یا نظر یا پیشنهادی در ارتباط با این محصول دارد، لطفا با ما در میان بگذارید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.)