این ماده یک کوپلیمر بلوکی بوده که حاوی سگمنت های پلی آمید 12 و پلی اتر است و برای ساخت زیره کفش های ورزشی استفاده می شود.
جزئیات
تولید کننده
تامین کننده
مزایا
- چگالی کم
- فرآیندپذیری و رنگ پذیری خوب
- چاپ پذیری عالی
- الاستیسیته بالا
- پایداری در مقابل نور، حرارت و اشعه فرابنفش
- مقاوم در برابر مواد شیمیایی
- مقاوم به ضربه در دماهای پایین
- شفاف
کاربردها
زیره کفش های ورزشی
داده های فنی
کمیت | مقدار | واحد | توضیحات |
---|---|---|---|
Processing Temperature | 190 - 230 | ºC | |
خواص ظاهری | |||
Appearance | گرانول شفاف | ||
خواص فیزیکی | |||
Density | 1.02 | g/ml | ISO 1183;23°C |
خواص حرارتی | |||
Dry Time | 120 - 600 | min | Fresh air drying oven |
Heat Deflection temperature | 55 | ºC | ISO 75-2/B; 0.45 MPa, Unannealed |
Heat Deflection temperature | 35 | ºC | ISO 75-2/A; 1.8 MPa, Unannealed |
Flameability | HB | IEC 60695@1.6 mm | |
Dry Time | 120 - 240 | min | Dehumidified air drying oven |
Dry Time | 120 - 960 | min | Circulated air drying oven |
خواص مکانیکی | |||
Tensile strength | 39 | MPa | ISO 527-2 |
Tensile modulus-MD | 185 | MPa | ISO 527-2 |
(Charpy Impact Strength(unnotched | NB | kJ/m² | ISO 179/1eU@Temperature 23.0 °C |
Charpy Impact Strength (notched) | 5 | kJ/m² | ISO 179/1eA@Temperature -30.0 °C; Complete Break |
viscosity number | 180 | ml/g | ISO 307 |
Hardness Shore D | 58 | ISO 868 | |
Charpy Impact Strength (notched) | NB | kJ/m² | ISO 179/1eA@Temperature 23.0 °C |
Strain at break-MD | >200 | % | ISO 527-2 |
(Charpy Impact Strength(unnotched | NB | kJ/m² | ISO 179/1eU@Temperature -30.0 °C |
خواص فرایندی | |||
Drying Temperature | 80 - 100 | ºC |