VESTAMID® E E58-S4

این ماده یک کوپلیمر بلوکی بوده که حاوی سگمنت های پلی آمید 12 و پلی اتر است و برای ساخت زیره کفش های ورزشی استفاده می شود.

جزئیات

تولید کننده
تامین کننده
مزایا
  • چگالی کم
  • فرآیندپذیری و رنگ پذیری خوب
  • چاپ پذیری عالی
  • الاستیسیته بالا
  • پایداری در مقابل نور، حرارت و اشعه فرابنفش
  • مقاوم در برابر مواد شیمیایی
  • مقاوم به ضربه در دماهای پایین
  • شفاف
کاربردها

زیره کفش های ورزشی

داده های فنی

کمیت مقدار واحد توضیحات
Processing Temperature 190 - 230 ºC
خواص ظاهری
Appearance گرانول شفاف
خواص فیزیکی
Density 1.02 g/ml ISO 1183;23°C
خواص حرارتی
Dry Time 120 - 600 min Fresh air drying oven
Heat Deflection temperature 55 ºC ISO 75-2/B; 0.45 MPa, Unannealed
Heat Deflection temperature 35 ºC ISO 75-2/A; 1.8 MPa, Unannealed
Flameability HB IEC 60695@1.6 mm
Dry Time 120 - 240 min Dehumidified air drying oven
Dry Time 120 - 960 min Circulated air drying oven
خواص مکانیکی
Tensile strength 39 MPa ISO 527-2
Tensile modulus-MD 185 MPa ISO 527-2
(Charpy Impact Strength(unnotched NB kJ/m² ISO 179/1eU@Temperature 23.0 °C
Charpy Impact Strength (notched) 5 kJ/m² ISO 179/1eA@Temperature -30.0 °C; Complete Break
viscosity number 180 ml/g ISO 307
Hardness Shore D 58 ISO 868
Charpy Impact Strength (notched) NB kJ/m² ISO 179/1eA@Temperature 23.0 °C
Strain at break-MD >200 % ISO 527-2
(Charpy Impact Strength(unnotched NB kJ/m² ISO 179/1eU@Temperature -30.0 °C
خواص فرایندی
Drying Temperature 80 - 100 ºC

گزارش اشکال / ثبت نظر

چنانچه ایرادی در اطلاعات ثبت شده مشاهده نمودید و یا نظر یا پیشنهادی در ارتباط با این محصول دارد، لطفا با ما در میان بگذارید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.)