اسید سیتریک یا همان جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی ضعیف است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. یکی از عمده ترین کشورهای تولید کننده آن کشور چین می باشد.جوهر لیمو به صورت متبلور، درشت، بیرنگ، غیر شفاف، بی بو، ترش مزه و مطبوع است. این اسید بدون آب در 15 درجه سانتیگراد ذوب میشود. اسید سیتریک متبلور را بدون فساد به سهولت میتوان نگهداری کرد. در دمای اتاق اسید سیتریک ، یک پودر کریستالی سفید میباشد که میتواند به دو فرم بی آب و یا یک آبه وجود داشته باشد. اسید سیتریک عمدتا به عنوان ماده محافظ مواد غذایی و چاشنی غذا مورد استفاده قرار میگیرد.در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دریافت جدیدترین قیمت به وبسایت www.yeskangaroo.com مراجعه نموده و یا با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید: تلفن : 88064800-021 – 88042111-021 فکس : 89776748-021 آدرس ایمیل : info@yeskangaroo.com
جزئیات
77-92-9
سیتریک اسید ، جوهر لیمو ، اسید لیمو
صنایع غذایی
داروسازی
محصولات لبنی
به عنوان آنتی اکسیدان و نگهدارنده در فرآورده های دریایی
در فرمولاسیون محصولات بهداشتی و آرایشی
صنایع رنگ سازی و استخراج نفت
تماس با تامین کننده
برای تماس با تامین کنندگان این ماده و ثبت درخواست جهت دریافت قیمت، نمونه، مشاوره و یا پیش فاکتور لطفا فرم درخواست را تکمیل نمایید.