اسیدسیتریک

اسید سیتریک یا همان جوهر لیمو یکی از اسیدهای آلی ضعیف است که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. یکی از عمده ترین کشورهای تولید کننده آن کشور چین می باشد.جوهر لیمو به ‌صورت متبلور، درشت، بی‌رنگ، غیر شفاف، بی بو، ترش مزه و مطبوع است. این اسید بدون آب در 15 درجه سانتی‌گراد ذوب می‌شود. اسید سیتریک متبلور را بدون فساد به ‌سهولت می‌توان نگهداری کرد. در دمای اتاق اسید سیتریک ، یک پودر کریستالی سفید می‌باشد که می‌تواند به دو فرم بی آب و یا یک آبه وجود داشته باشد. اسید سیتریک عمدتا به عنوان ماده محافظ مواد غذایی و چاشنی غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد.در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و دریافت جدیدترین قیمت به وبسایت www.yeskangaroo.com مراجعه نموده و یا با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید: تلفن : 88064800-021 – 88042111-021 فکس : 89776748-021 آدرس ایمیل : info@yeskangaroo.com

جزئیات

CAS

77-92-9

نام های مرسوم

سیتریک اسید ، جوهر لیمو ، اسید لیمو

تامین کننده
کاربردها

صنایع غذایی

داروسازی

محصولات لبنی

به عنوان آنتی اکسیدان و نگهدارنده در فرآورده های دریایی

در فرمولاسیون محصولات بهداشتی و آرایشی

صنایع رنگ سازی و استخراج نفت

تماس با تامین کننده

برای تماس با تامین کنندگان این ماده و ثبت درخواست جهت دریافت قیمت، نمونه، مشاوره و یا پیش فاکتور لطفا فرم درخواست را تکمیل نمایید.

اطلاعات شخصی

اطلاعات شرکت

جزئیات درخواست

گزارش اشکال / ثبت نظر

چنانچه ایرادی در اطلاعات ثبت شده مشاهده نمودید و یا نظر یا پیشنهادی در ارتباط با این محصول دارد، لطفا با ما در میان بگذارید. (آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.)