این عامل پخت، یک آلیفاتیک آمین اصلاح شده با ویسکوزیته ی کم، برای پخت در دمای اتاق می باشد. همچنین به عنوان اصلاح کننده برای هاردنر آمینی در افزایش پات لایف آن استفاده می شود و همچنین باعث کاهش ویسکوزیته آن است.
جزئیات
مناسب برای
حوزه کاربردی
صنعت
تامین کننده
ماهیت شیمیایی
آلیفاتیک آمین اصلاح شده
مزایا
- پایداری رنگ خوب
- پات لایف طولانی
- بدون سرخ شدن آمین
- مقاومت به ضربه خوب
- عدم حساسیت به رطوبت
کاربردها
کف پوش های بدون حلال
پوشش های با درصد جامد بالا
لمینیت ها
چسب ها
صنایع ریختگری
شرایط نگهداری
حداقل 12 ماه از تاریخ تولید در ظرف مهر و موم شده اصلی در دمای محیط قابل نگهداری می باشد.
به دور از گرما و رطوبت بیش از حد، در ظروف محکم بسته شده نگهداری شود.
داده های فنی
کمیت | مقدار | واحد | توضیحات |
---|---|---|---|
خواص ظاهری | |||
Color | <3 | Gardner | |
Appearance | مایع شفاف | ||
خواص فیزیکی | |||
Viscosity | 30 - 100 | cP | BH type @25ºC |
خواص حرارتی | |||
Dry Time | 480 | min | 250μ wet, @20°C |
خواص مکانیکی | |||
Flexural strength | 41.67 | MPa | JIS K6911 |
Tensile strength | 46.48 | MPa | JIS K6911 |
Compressive Strength | 83.1 | MPa | JIS K6911 |
Pencil Hardness | 2 | H | |
Bending strength | 98.5 | MPa | JIS K6911 |
خواص شیمیایی | |||
pot life | 95 | min | 100g @20°C |
Amin number | 320 ± 20 | mg KOH/g | |
Shelf Life | >12 | month | |
خواص فرایندی | |||
Curing time | 720 | min | 250μ wet, @20°C |
تماس با تامین کننده
برای تماس با تامین کنندگان این ماده و ثبت درخواست جهت دریافت قیمت، نمونه، مشاوره و یا پیش فاکتور لطفا فرم درخواست را تکمیل نمایید.