کفپوش مناسب کارخانجات صنایع غذایی و نوشیدنی

بخش های مختلف کارخانجات صنایع غذایی و نوشیدنی (تولید، بسته بندی، انبار) از حیث انتخاب کفپوش مناسب نیازمندی های مختلفی دارند. علاوه بر نیازمندی های کاربردی، الزامات قانونی نیز (مطابق با ISO 22000,IFS,FDA, …) بایستی مورد توجه قرار گیرند. به عنوان مثال در کارخانجات تولید نوشیدنی به کفپوشی با مقاومت شیمیایی بالا نسبت به اسیدها نیاز است. کفپوش مورد استفاده در کارخانجات فراورش گوشت باید مقاومت شیمیایی مناسبی در برابر خون و باقیمانده های گوشت داشته باشد.در کارخانجات تولید روغن و صنایع بسته بندی سطح کفپوش باید به گونه ای طراحی شده باشد که در اثر آغشته شدن سطح به روغن خطر سر خوردن کارکنان و صدمه دیدن آن ها بوجود نیاید. مسئله ی مهم در کارخانجات تولیدات لبنی مقاومت بالای سطح کفپوش در برابر اسید لاکتیک است و کفپوش های اپوکسی نوع عمومی پاسخگوی نیاز موجود نخواهند بود. بنابراین سؤال مطرح در اینجا این است که سیستم کفپوش مورد استفاده در صنایع غذایی و نوشیدنی بایستی چه ویژگی هایی داشته باشد؟


پیوست ها

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *